У Львові приготували “борщ єднання”

Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко та дослідниця традицій української культури Марина Соботюк об’єднались, приготувавши у центрі Львова український борщ.

Рецепт національної страви українців в онлайн-режимі презентували десятьом країнам: Канаді, Португалії, США, Азербайджану, Люксембургу, Грузії, Молдові, Польщі, Словенії та Німеччині. Страву куштував голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Захід організували у межах проєкту «Український борщ єднання». Його мета – зібрати кошти на закупівлю продуктових наборів для вимушено переміщених українців та людей, які перебувають в епіцентрі бойових дій.

Західний POST
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
Останні новини

Союз європейських нацменшин ухвалив резолюцію у зв’язку з нападом Росії на Україну

Союз європейських нацменшин ухвалив резолюцію у зв'язку з нападом Росії на УкраїнуМіжнародна конференція Союзу європейських національних меншин (FUEN)...

Ходити або стати безпорадною в часи війни: ціна здоров’я 200 тисяч гривень

80-тирічна киянка Валентина Олексіївна Горшеніна втратила можливість ходити через відсутність коштів на операцію. Жінка потребує екстреного протезування, бо має...

Ціни у тимчасово окупованому Маріуполі зрівнялися з цінами в Монако

Так, миючий засіб Fairy "ніжні руки" коштує 108 грн (у Києві – 60 грн), шампунь Shauma коштує у...

Скільки лишилося Лукашенку: експерт прогнозує майбутнє вусатому таргану

Скільки лишилося Лукашенку: експерт прогнозує не райдужне майбутнє вусатому таргану Президент РФ Володимир Путін може вбити білоруського президента Олександра...